با توجه به رقابت تجاری، جایی که رشد اقتصادی یک کار دلهرهآور است، یک بازار هدف روشن وجود دارد و آن بازار پارچه و پوشاک است که همواره در حال افزایش بوده است.
با توجه به چالشهایی که صنعت را دربرمی گیرد، نساجی یکی از صنایع شناختهشده در بازار رقابتی است. کشورها به دنبال مزایای فراوانی از صادرات نساجی و پوشاک هستند، از تقویت اقتصاد محلی، ایالتی و فدرال گرفته تا افزایش رقابت داخلی، تنوع، و افزایش سهم بازار جهانی.
کشورهای مختلف محرک بازار پوشاک و صنعت نساجی در سراسر جهان هستند. با وجود نوآوری و تکنولوژی های جدید بافت و نساجی، دنیای نساجی و پوشاک رو به جلو است و تحول به صنعت نساجی و پوشاک آورده شده است. لازم به ذکر است که آینده صنعت نساجی به دلیل گرایش به مصرف بیشتر و نیز تقاضای بالای صادراتی روشن به نظر میرسد.
در سال های اخیر، تولید منسوجات داخلی افزایش یافته و به موازات آن کیفیت نیز در این محصولات بالاتر رفته است. به ویژه با وجود شرایط تحریم و کم شدن واردات پوشاک و منسوجات به داخل و نیز افزایش نرخ ارز و در نتیجه کاهش توان خرید اجناس خارجی که با تعرفه دلار، خریداری می شوند، نیاز و استقبال از محصولات داخلی و همچنین صادرات این محصولات و در نتیجه ارز آوری بیشتر مورد تاکید قرار گرفته است.
واردات محصولات نساجی
واردات محصولات نساجی از کشورهای مختلف صادر کننده اعم از هند ، چین و بنگلادش و … اعم از ارتباط با کشورهای تولید کننده و صادر کننده، خرید مستقیم کالا، ترانزیت کالا، انجام مراحل ترخیص و گمرکی، توزیع و رساندن کالا از جمله مواردی است که به پشتوانه تجربه، سابقه طولانی و درخشان در تجارت بین المللی و روابط بازرگانی با سایر کشورها، حضور نیروهای متخصص و مجرب، شناخت تمام قوانین و موانع و راه حل ها در بازرگانی بهمنش انجام می شود تا نیاز تولید کننده و مصرف کننده داخلی تامین شده و اتکاء به تولید داخلی با کیفیت و ارزان قیمت افزایش یابد.
صادرات محصولات نساجی
تولید و صادرات صنایع نساجی پتانسیل رشد بسیار بالایی دارد و در حال حاضر ۸۶۰۰ کارخانه و تولیدی صنایع نساجی در کشور فعال هستند. صادرات پوشاک یکی از مهمترین و سودآورترین حوزههای صادراتی در سراسر جهان به شمار میرود. ورود به بازارهای صادراتی میتواند گردش مالی شرکتهای داخلی را افزایش داده و به دلیل تلاش شرکتها برای توسعه محصولات مطابق با نیازهای بازار هدف، نوآوری را بهبود ببخشد. از طرفی صادرات کالا با گسترش فروش و بهبود سودآوری شرکتها زمینه توسعه آنها را نیز به وجود خواهد آورد.
با توجه به ممنوعیت واردات پوشاک به ایران طی چند سال اخیر و با تلفیق آمار اعلامی از سوی گمرکات سایر کشورها و اندازه بازار مصرف ایران میتوان نتیجه گرفت حدود ۸۳.۴ درصد نیاز بازار داخل از طریق تولیدکنندگان ایرانی و مابقی توسط قاچاق تامین میشود.
بنابراین با توجه به پتانسیل و ظرفیت تولید پوشاک در کشور، صادرات پوشاک یک راهکار مناسب برای ایجاد رونق اقتصادی تولیدکنندگان و برندهای لباس ایران است. باید در نظر داشت کشورهای منطقه و حوزه خلیج فارس و حتی کشورهای اروپایی و آفریقایی بازار بسیار بزرگی را برای صنعت پوشاک کشور فراهم آورده اند.
ما در شرکت بازرگانی بهمنش با توجه به سوابق و روابط موجود بدست آمده در طی سالیان ، آمادگی ارائه مشاوره و صادرات انواع محصولات نساجی به سرتاسر جهان را داریم.